Torna el ‘Pac Família Aplec’ per celebrar caragolades a casa

Pac Família Aplec 2021

La promoció consta d’un lot de productes lleidatans i estarà disponible fins al 30 de maig

Per segon any consecutiu i davant la situació pandèmica, la Federació de Penyes de l’Aplec del Caragol (Fecoll) ha decidit posposar la festa de l’Aplec del Caragol i oferir una alternativa. Per això, en col·laboració amb Supermercats Plusfresc, Bon Preu- Esclat, Raimat i San Miguel, ofereix una promoció amb productes lleidatans amb la qual poder realitzar caragolades a casa i reviure la il·lusió de la festa amb el ‘Pac Família Aplec.

La 41a edició de l’Aplec del Caragol de Lleida havia de celebrar-se l’últim cap de setmana d’aquest mes de maig, però s’ha ajornat per als dies 3, 4 i 5 de setembre. De fet, serà durant l’estiu quan es decidirà si es pot o no celebrar.

Mentrestant, la Fecoll ens convida a degustar el “Pac Família Aplec”. Aquest lot, pensat per a quatre persones, té un cost de 15 euros i conté:

  • Un quilo de Caragols Almacelles
  • Una ampolla de vi negre Raimat Abadia
  • Sis cerveses San Miguel

La promoció està disponible del 10 de maig al 30 de maig de 2021 i es pot aconseguir als supermercats Plusfresc de Barcelona, Tarragona i Lleida i als establiments de Bon Preu-Esclat de la demarcació de Lleida.

Deixa un comentari