On neix tot plegatLes granges

A Caragols Almacelles disposem de diverses granges on criem i engreixem el nostre propi caragol. Reproduïm els caragols als nostres hivernacles i realitzem la fase d’engreix en els camps exteriors, on hi ha extensos terrenys de vegetació i natura.

Forma part de l'equipCol·laborem amb altres explotacions

L’excedent de la cria ens permet abastir de caragol altres explotacions col·laboradores, les quals ens engreixen el caragol durant tot l’any. Disposem de caragol acabat de nàixer (“aleví”), i de caragol petit (“garbancero”) a la venda per a altres explotacions.

El nostre sistema d’explotació ens permet fer un cicle tancat de producció: cria, engreix i venda, sempre tenint en compte que reservem el millor caragol per fer de reproductor al cicle següent i garantir d’aquesta manera la continuïtat de la producció.

Vols col·laborar amb nosaltres?

El cicle biològic dels caragolsEl cicle biològic dels caragols

Els caragols ponen els ous enterrats sota terra cercant humitat, i fan eclosió entre 7 i 14 dies després de la incubació.

Els caragols es consideren hermafrodites. Cada caragol té els òrgans reproductors masculins i femenins. Un cop maduren, en el moment en què són fèrtils, participen en diversos rituals de festeig per atreure parella.

Durant el procés d’aparellament, els caragols concebran centenars d’ous, tot i que no tots arribaran a nàixer.