El Canal Aplec ha visitat la nostra granja d’Almacelles aprofitant la celebració de l’Aplec del Caragol. Els expliquem com criem i reproduïm els caragols i com gràcies a la investigació i a les nostres tècniques per assegurar la producció reduint els riscos climatològics, ens hem convertit en un dels pocs productors de caragols oficials al territori. 

Caragols Almacelles et convida a celebrar l’Aplec des de casa

Suma’t a la iniciativa ‘Pac Família Aplec’ i no esperis a l’octubre per gaudir de la festa

 

Davant l’ajornament de la 41a edició de l’Aplec del Caragol de Lleida fins a l’octubre, la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll), juntament amb Caragols Almacelles, Raimat, San Miguel i els supermercats Bon Preu-Esclat i Plusfresc, han posat en marxa el Pac Família Aplec.

Es tracta d’una iniciativa perquè penyistes i lleidatans gaudeixin de l’esperit de l’Aplec durant tot el mes de maig amb caragolades a casa.

El Pac Família Aplec és un lot de productes de proximitat pensat per a quatre persones i valorat en 15 euros que inclou:

  • Un quilo de caragols de Caragols Almacelles
  • Una ampolla de vi negre Raimat Abadia
  • Sis cerveses San Miguel

Si no et vols perdre l’Aplec del Caragol, pots adquirir el teu Pac Família Aplec als supermercats Bon Preu – Esclat i Plusfresc de Lleida. Pots fer-ho del 8 al 30 de maig.

 

‘Concurs fotogràfic #aplecacasa’

D’altra banda, la Fecoll completa aquesta campanya de promoció amb el ‘Concurs Fotogràfic #aplecacasa’ per a les xarxes socials. Per a participar-hi, només has de publicar les fotografies de les teves caragolades, gaudint del lot, a Facebook, Twitter o Instagram. Tens temps fins al 31 de maig.

L’autor o autora de la fotografia guanyadora s’emportarà un lot de vins Raimat i una visita guiada al celler, un dinar per a dues persones al Restaurant de la Fecoll, i un lot de productes San Miguel.

Pots consultar les bases a www.aplec.org

Pac Família Aplec